Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

WellStar GmbH & Co. KG.
Just add life! - Csak adj hozzá életet!

A WellStar GmbH & Co. KG. egy német, berlini székhelyű cég, amelyet Dr. Keywan Grashoff német háziorvos, természetgyógyász, mikrobiológus és fia, Christian Wiesner, neves networker alapított 2003-ban.

Dr. Keywan Grashoff táplálkozási szakorvosként naponta tapasztalta, hogy az orvostudomány fejlődésének ellenére az emberek egészségi állapota egyre romlik, aminek a hátterében legtöbbször a szervezet számára nem megfelelő étkezés állt. Egyrészt a táplálékainkban riasztó módon lecsökkent a vitálanyagtartalom, másrészt a minőségi helyett, a mennyiségi táplálkozás, a mozgáshiány, a környezetszennyezés, a stressz betegségekhez vezet.

Megannyi gyógyszert, táplálékkiegészítőt megvizsgált, de mindegyikből hiányzott valami, csak vitaminokból és enzimekből álltak, a vitálanyagok viszonylag szűk skáláját tartalmazták, nem nyújtottak koplett megoldást. Ahhoz, hogy a teljes vitálanyag szükségletet fedezzék, számos terméket kellett volna megvenni, amelyek alkalmazása egyrészt nagyon drága, másrészt elég körülményes.

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket. Minden embernek (legyen az illető pénztárcája még olyan szegény is), lehetővé kell tenni, hogy egészséges maradhasson!"

Ázsiai kutatásai közben találta rá a Spirulina és Chlorella mikroalgákra, a vitális anyagok tárházát tartalmazó tápanyagszállítókra, amelyek Földünk legősibb életformájához tartoznak. Bővebbet > ITT < olvashat.

Christian Wiesner felismerte a mikroalgákban rejlő kivételes piaci lehetőséget, és közös víziójuk által a Wellstar az európai piacon elsőként megalkotta a különleges összetételű, egyedülállóan hatásos mikroalga készítményét, a Green Goldot.

Az indulás évében Ali Jason Bazooband személyében megtalálták azt a személyt, aki ezekhez a rendkívüli termékekhez a tökéletes kiszolgálói hátteret és a következetes ügyfélszolgálatot a vállalaton belül biztosítani képes.

"A WellStar International megalapítása óta egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: Egy olyan hálózat kiépítése, mely Európán belül túlszárnyalja a milliárdos határt, ezzel komoly kihívást jelentve a hagyományos versenytársaknak.

Ezt egyedülálló termékek segítségével kívánjuk elérni. Ilyenek például a 4000 féle vitális anyagot tartalmazó Green Gold mikroalga italcsalád, amely kedvező áron kapható, vagy a természetes alapanyagokból készülő energiaitalaink a Kineto és a Genio. Utóbbiak minőségükben és árfekvésükben új normát szabnak és néhány hónap leforgása alatt százezerszám leltek vevőre... "

Forrás: Netcoo Magazin 2007/08 3.évfolyam - 13.szám A képre kattintva elolvashatja!

Az azóta eltelt évek alatt számos termékfejlesztésnek köszönhetően megjelentek újabb termékek, számos úttörő újítás történt. A technika adta lehetőségeket megragadva, az egészséges életmód, a kommunikáció és az e-kereskedelem ötvözése révén a Wellstar továbbra is dinamikusan fejlődik.

A Webstar® a világ első személyi online fitness és táplálkozási programja, mely ingyenesen elérhető bárki számára. Olyan világújdonság a neten, mely 2008-ban Európai innovációs díjjal, a "legjobb ügyfélszolgálat" címmel lett kitüntetve, és azóta már többszázezer regisztrált ügyfél élvezi a Webstar sikerét! Bővebbet > ITT < olvashat!

Az újításokért a Netcoo International Business & Lifestyle magazin (Európa vezető közvetlen értékesítési és network marketing szaklapja) 500 cég közül a Wellstarnak ítélte a 2010-2011. év legjobb Európai Innovációs Vállalata díját.

Webstar Social Network Shopping World® A vásárlás és a pénzkereset forradalmian új formája! A WellStar világszerte elsőként egyesíti a vásárlást és a kommunikációt. Világszerte elsőként, egy közösségi oldalon belül egyesíti a hitelesnek tűnő baráti ajánlásokat, annak közvetlen lehetőségével, hogy mindebből vásárlás és forgalom jöjjön létre. A Webstar-al mindenki a legegyszerűbben tehet szert kisebb vagy akár nagyobb jövedelemre. Bővebbet > ITT < olvashat!

A Wellstar nemzetközi szinten számos országban tevékenykedik, és Európa-szerte telephelyekkel rendelkezik, többek között 2007 óta Magyarországon is.

A Welstar sikere nem csak a természet csodájának, a mikroalgának köszönhető, hanem a megalkuvásmentes, minőségi menedzsmentnek és a tökéletesre törekvő szolgáltatásainak is. Az alapítók munkáját többek között az alábbi szakértőkből álló csapat segíti:

Jörg Zimmermann
Az értékesítési alelnök több mint 17 évnyi tapasztalattal rendelkezik a Network Marketing területén. Szakértelmével a Wellstar felkészítő alapképzések, az üzleti lehetőségek, és a célirányos partnerképzések területén biztosítja.

Sebastian Schulz
A marketing alelnök több mint 10 éves fitnesz és vitalitás ágazat marketingtapasztalatával segíti a végfelhasználói ügyfélkör bővülését elősegítő valamennyi marketing eszköz fejlesztését, és felelős a marketing kampányokért, illetve a Wellstar és Webstar kommunikációért.

Akhtar Zaman
A pénzügyi alelnök a Wellstar gazdasági vezetője, aki nemzetközi pénzügyi menedzsment területen betöltött vezető pozícióinak köszönhetően sok éves szakmai tapasztalatra tekinthet vissza.

Uwe von Renteln
Számos német élsportoló személyes étkezési trénere, diplomás táplálkozási tanácsadóként a Webstar csapatával együtt fejlesztette ki az étkezési tervek készítését elősegítő szín-rendszert.

A Wellstar célja, hogy minden embernek egyszerű és hatékony utat mutasson, minőségi termékekkel egészséget és vitálist biztosítson egészen idős korig. A Webstar az Online-Coaching és Online-Shopping terén egy teljesen új generációt képvisel. 2020-ig, a Webstar segítségével - a világ legnagyobb vitalitás platformján - világszerte több mint 1 milliárd felhasználót hozzon egymással kapcsolatba és 20 milliárd eurós forgalmat érjen el.

Javasolt cikkek:
Dr.Keywan Grashoff - Az egészség érték
Christian Wiesner - Pénzügyi szabadság az 5E Vision segítségével!

Induljon el az egészséghez és a jóléthez vezető úton!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank