Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

A Webstar Online Personal Vitality Coaching 
a világ első személyi online fitness és táplálkozási programja, 
mely ingyenesen elérhető bárki számára!

Az oldal elavult információkat tartalmaz, és átalakítás alatt áll!

Egyre többen rájönnek, hogy az életminőségük főleg attól függ, mennyire érzik jól magukat a testükben. A Wellstar alkotott egy egyedülálló programot, melynek a Webstar nevet adta. Ezt a programot egy virtuális, képzeletbeli személlyel jeleníti meg. Az ő neve: Laura.

Az utolsó hetek étkezési és mozgási szokásait lekérdezve minden felhasználó számára egyéni táplálkozási és fitness tervet készít.

Továbbképezheti magát a táplálkozás, a fitness és a WellStar termékek témaköreiben, filmek és letölthető PDF dokumentumok segítségével.

Egyedülálló táplálék-kiegészítőket, wellness-italokat vásárolhat kedvezménnyel, illetve sport és fitness eszközöket, ruházatot, táskát, cipőt, ékszereket,... későbbiekben wellness pihenést is, de közösségi portálként, vagy kommunikációs eszközként is használhatja a weboldalt.

Ha felhasználja az életmód tanácsokat, nem kevesebbet érhet el, mint a népbetegségek (elhízás, stressz, csontritkulás, allergia, vérnyomás-, koleszterin-, vércukorproblémák.), vagy akár a súlyos kimenetelű betegségek megelőzését, megállítását.

Szálljon fel egy képzeletbeli repülőre vagy hajóra
és utazzon a Webstar szigetre!

Regisztráljon most az alábbi címen, vagy a képre kattintva:

http://www.webstar.biz/?id=30BE-F3FE-E2FA

A Webstar olyan világújdonság a neten, mely 2008-ban Európai innovációs díjjal, a "legjobb ügyfélszolgálat" címmel lett kitüntetve, és azóta már többszázezer regisztrált ügyfél élvezi a Webstar sikerét!

Az újításokért a Netcoo International Business & Lifestyle magazin (Európa vezető közvetlen értékesítési és network marketing szaklapja) 500 cég közül a Wellstarnak ítélte a 2010-2011. év legjobb Európai Innovációs Vállalata díját.

Webstar Community World

Eljött az ideje annak, hogy Ön és a Barátai használhassák! Cseréljen véleményt másokkal, ossza meg tapasztalatait az egészség, a vitalitás vagy az anyagi függetlenség elérésének lehetőségéről! Várjuk a közösségi oldalra azt, akinek a sport a szenvedélye és számtalan ismerőse és barátja van az egészséges életmódot képviselők között és azt is, aki most határozta el, hogy tenni fog valamit egészsége, jobb kondíciója, testi és szellemi vitalitása érdekében, tehát azért, hogy jól érezze magát a bőrében! Hívja meg barátait, cseréljen véleményt másokkal, ossza meg tapasztalatait!

Regisztráljon most az alábbi képre kattintva, vagy a http://www.webstar.biz/?id=30BE-F3FE-E2FA címen.

Laura, a személyes Vitality-Coach, bármikor és bárhol elérhető! Regisztrálás után a Webstar Mobile App valamennyi mobil készüléken elérhető és számos lehetőséget nyújt: A mobil Real-Time táplálkozási tervezéssel minden étkezés után leellenőrizheti, hogy sikerült-e betartania étkezési tervét. Így azonnal láthatja, hogy mit ehet, és hogy mennyi kalóriára van szüksége, ill. mennyi vitál pontja hiányzik még. A Real-Time Fitness tervezéssel megtervezheti a Webstar GPS-Tracking rendszerrel a sport tevékenységeit és az elért fitness értékeit is meghatározhatja. A Mobil University streaminggel bármikor könnyedén elérhető, így vitális stratégiáit teljesen flexibilisen dolgozhatja ki. A Mobil Community-vel pedig barátaival bármikor kapcsolatba léphet!

Webstar Social Network Shopping World®
A vásárlás és a pénzkereset forradalmian új formája!

Az interneten keresztüli kereskedelem mára a hétköznapok szerves része lett. Az úgynevezett közösségi vagy social network oldalak, mint például a Facebook, még teljesen ismeretlen volt, ma egyike a világ legnagyobb nagyvállalatainak. Alapítója, Mark Zuckerberg ezt nyilatkozta egy interjújában: "Amennyiben egyszer megvalósul annak lehetősége, hogy az emberek termékeket ajánljanak és tanácsaik alapján mások termékeket vásároljanak meg, az bizonyára az évezred üzlete lesz."

A WellStar felismerte a lehetőséget ebben az vízióban, és a Webstar Social Network Shopping rendszerrel világszerte elsőként egyesíti a vásárlást és a kommunikációt. Világszerte elsőként, egy közösségi oldalon belül egyesíti a hitelesnek tűnő baráti ajánlásokat, annak közvetlen lehetőségével, hogy mindebből vásárlás és forgalom jöjjön létre. A Webstar-al mindenki a legegyszerűbben tehet szert kisebb vagy akár nagyobb jövedelemre.

3D PERSONAL HOME SHOPPING WORLD!
Ne maradjon le!

Kattintson a képre a további részletekért!

Induljon el az egészséghez és a jóléthez vezető úton!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank