Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

Wellstar terméktapasztalatok

"Fiatal vagy, amíg befogadod a szépség, az öröm, a merészség,
a nagyság, az ember, a föld és a végtelenség hírnökeit.
Csak akkor öregszel meg, ha már nem szárnyalsz, és hagyod,
hogy a pesszimizmus és a cinizmus megdermessze a szívedet..."

ALLERGIA, ASZTMA, AUTOIMMUN BETEGSÉGEK, ELHÍZÁS, MAGAS VÉRNYOMÁS, CUKORBETEGSÉG, EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK, KERINGÉSI RENDELLENESSÉGEK, MIGRÉN, CSONTRITKULÁS, MESZESEDÉS, ÍZÜLETI BÁNTALMAK, FOGAMZÁSI PROBLÉMÁK, STRESSZ, MUNKAUNDOR, DEPRESSZIÓ, KIALVATLANSÁG, FÁRADTSÁG... 

 HELYETT

LUGOSÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS, EGÉSZSÉG, ÉLETERŐ,
VITALITÁS, SZELLEMI FRISSESSÉG, EGÉSZSÉGES IMMUNITÁS, FIZIKAI ERŐNLÉT, ÉBERSÉG, TETTVÁGY, MUNKAKEDV, ÖTLETEK, ÖRÖM, AKTIVITÁS, ENERGIA, LIBIDÓ...

Aktuális árak, akciók és megrendelés a képre kattintva!

Dr. Keywann Grashoff

Szakorvosnő, szakterülete a természetgyógyászat. Már sok éve foglalkozik a gyógyászati jelentőségű növényekben lévő anyagokkal, a növények hatásmódjával és alkalmazási területeivel. Munkája során egyre inkább meggyőződött arról, hogy a modern orvostudomány hiába küzd a kórok leküzdéséért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Arra a következtetésre jutott, hogy a betegségek 80 százaléka tulajdonképpen egyfajta hiányállapot. Ennek oka pedig nem más, minthogy napjaink élelmiszereiben riasztó mértékben csökkent a vitális anyagok mennyisége.

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket."

Dr. Grashoff a megoldást két mikroalgában, a spirulinában és a chlorellában találta meg. A WHO állítása szerint a 21. században a mikroalgát nemcsak a betegségek gyógyítására, hanem a megelőzésre is egyre szélesebb körben használják majd. (Az algakutatást még a NASA kezdte el, hogy az űrhajósok minél töményebb koncentrátumban jussanak megfelelő táplálékhoz az űrben.)

Egyik előadásából idéznék:

"Hiába szedsz vitaminokat, hiába szedsz nyomelemeket, vagy hiába eszel sok zöldséget és gyümölcsöt, sőt: hiába adsz a gyerekednek rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, ha a speciális fényrészecskéknek a közreműködése nélkül a sejtjeink nem képesek megfelelően működni.

Egyszerűen nincs móduk a sejteknek magunkhoz venni ezeket a biofotonokat. A zöldségekből és a gyümölcsökből ezt nem tudod megfelelő mértékben bevinni a szervezetedbe. Viszont a biofotonok óriási jelentősége a sejtanyagcserédben van. A biofotonok, mint kis karmesterek, levezénylik a sejtanyagcsere-folyamatokat. Az irányítása nélkül felborul a sejtjeid anyagcseréje. És ha felborul a sejtjeid anyagcseréje, akkor átveszik az irányítást az életed fölött a betegségek, a kóros elhízás, vagy éppen a kóros soványság és izomszegénység, hogy örökké fáradtnak, depressziósnak érezd magad, és zöld utat adsz a rákos burjánzásoknak."

Azt is elmondta a doktornő több előadáson is, hogy nem szabad a spirulina és a chlorella algát egy kalap alá venni az AFA (Aphanizomenon flos-aquae) algával, amelyről tudja a tudomány, hogy mérgező hatása lehet. Az AFA algák képesek magukhoz kötni mikrocisztineket, amelyek mérgezőek a máj számára, ezért azok fogyasztása semmiképpen sem ajánlott. Még egyszer hangsúlyozom, hogy csak azért, mert az AFA alga is a kék-zöld algák családjába tartozik, ez a tulajdonság nem vonatkozik sem a spirulinára, sem a chlorellára.

A GREEN GOLD termékek (Imune, Pur, Mint, Solar, Lunar, általa összeállított receptúráját nagyon sokan használják. Minden héten számtalan köszönő levelet kap, igazolva, hogy a mikroalgák, bármilyen kicsik is, sok embernél nagy dolgokra képesek.

Dr. Grashoff több évtizedes kitartó kutatómunkával bebizonyította, nyilvánosságra hozta a tudományos, és az egész világ hasznára, hogy a Föld 2/3-át borító vizekben nagy számban élő, 3,5 milliárd éve változatlan állapotú MIKROALGÁK tartalmazzák az élőlények számára nélkülözhetetlen, 4000 ( nem elírás ! ) féle, bármelyik laboratóriumban ellenőrizhető, és már sok elismert kutatóintézetben kontrollált tápanyagot. Ezek az egyenként mikroszkópikus méretű növények, melyek az élőlények tápanyagainak 80%-át adják, a Föld oxigén szükségletének 90%-át állítják elő, kimaradtak az evolúciós átalakulásokból is, hogy földi hivatásuknak eleget tegyenek. Elszánt és jól felkészült szakemberekből álló teamjével összeállítottak alapvetően mikroalgákból, és egyéb, egyenként is jótékony hatású gyógynövényekből, citrus gyümölcsökből egy kellemes ízű üdítőital, energiaital családot, és olcsó, mindenki számára elérhető árú táplálékkiegészítőket.

Dr. Johannes Weingart

A "Doc Energy" doktorba bizalmat helyező kiváló sportolók listája hosszú. A belgyógyász, sportorvos és csontbetegségek szakorvosa, energia- és mobilitás-menedzsmentre szakosodott.

"Meggyőződésem, hogy a Wellstar készítményeinél a kombináció jelenleg egyedülálló. Ezekben az ásványok szervezet általi hasznosítása 95%-os. Ez bizony látványos érték. Szinte egyetlen más termék sem rendelkezik ilyennel."

Professzionális módon teljes meggyőződéssel kiáll a WELLSTAR termékei mellett, és személyesen is lelkesedik értük. Különösen az új WELLSTAR energiaitalt ajánlja egyértelműen:

"Még soha nem volt olyan egyszerű a szervezet energiaszintjének növelésével jól érezni magunkat, mint a KINETO itallal! Egyébként pedig remek az íze is!"

Szilágyi Áron kardvívó világbajnok

Gratulálunk!
A WellStar csapata nagyon büszke arra,
hogy Áron személyében egy munkatársunk lett olimpiai bajnok!

2011. novemberi nyilatkozat: "10 éve versenyzem egy olyan sportágban, ahol a napi formától függ, valakiből lesz-e olimpiai bajnok vagy sem. Számtalanszor előfordult velem, hogy nem ment a vívás, fáradt voltam, nem tudtam koncentrálni, esetleg betegség miatt el sem jutottam a versenyre vagy az edzőtábort kellett otthagynom, hogy ne fertőzzem meg a többieket. Teljesítményem hullámzó volt. Ezt éveken keresztül a balszerencse rovására írtam, de ma már tudom, Fortunának ehhez semmi köze. Testi épségem megőrzésére és az egészségemre mindig megpróbáltam kellő figyelmet fordítani. Marokszámra vettem be a sportorvos által javasolt multivitaminokat, antioxidáns tablettákat, porcerősítőket. Mégis minden évben legalább háromszor megbetegedtem, edzéseken megfájdult a térdem, meghúzódtak a fáradt izmaim...

Bodnár Józsefhez  (fizikoterepeuta, sokszoros kerékpáros magyar bajnok, Wellstar Ambassador) is egy sérülésem alkalmával jutottam el. Ő adta szó szerint a kezembe a megoldást, a Green Gold Imune-t. 9 hónapja eszem (nem szedem, mert nem gyógyszer, hanem élelmiszer) az algát, emellett edzések és versenyek előtt fogyasztom a Kineto és Genio italokat és a hatás nem is maradt el.

Március óta megnyertem egy kvalifikációs világkupát, 3. helyezést értem el az Európa Bajnokságon, 6. lettem a Világbajnokságon és kvalifikáltam a londoni Olimpiára. Az sem elhanyagolható, hogy az említett időszakban teljes mértékben elkerültek a betegségek és a sérülések. Az edzéseken már nem azért szól rám az edzőm, mert lustálkodom, hanem mert annyira energikusan csinálok mindent, hogy fél, elérem az emberi teljesítőképesség határait. Reggelente nem okoz gondot a felkelés, esténként pedig úgy alszom el, mint egy újszülött. Az életemet egy csapásra megváltoztatta az alga.

Kinek ajánlom a terméket? Mindenkinek, aki élni akar, aki egészséges kíván lenni, aki többet szeretne kihozni magából, és aki ezért cselekedni is hajlandó."

****

Csanádi Mária természetgyógyász

"A Wellstar termékeinek fogyasztása során, a kezdeti időszakban sok embernél (jelzem a betegnél) átmeneti rosszabbodás-hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, túlzott vizeletkiválasztás tapasztalható. Ezeket a reverz tüneteket nem szabad kudarc élményként megélni, hanem inkább diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni. Ami ilyenkor lezajlik a szervezetben azt méregtelenítési krízisnek nevezzük. Ez azért fordulhat elő,  mert az "élő ételek" fogyasztásához nem szokott hozzá a szervezet. Ha ezt megfelelő előkészítés, fokozatosság nélkül csinálja az ember, a testnek nem marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, ez pedig méregtelenítési válsághoz vezethet.

Ebben az esetben semmi mást nem kell tenni, csak csökkenteni a mikroalga mennyiségét 1/2, vagy, ha muszáj 1/4 mokkáskanálra. Az energia italok hígításából sem ajánlott azonnal 2 dl-t, hanem 1 dl-t kell fogyasztani, a fokozatosság elveit betartva, mindaddig, míg a test el nem fogadja a "jót".

1 éves fogyasztás, szaktanácsadás után elmondhatom, hogy áldásos visszajelzéseket kapok. Családom minden tagja fogyasztja, mindannyiunknál volt mit leküzdeni. Én szép lassan lefogytam 6 kg-ot, az éjszakai alvásom tökéletes. Korábban és kipihentebben ébredek. Az egész napi testi és szellemi vitalitásom összehasonlíthatatlanul jobb a korábbinál. Ha valamilyen oknál fogva nem fogyasztom a készítményeket, - nem az elvonás tüneteit, addikciót tapasztalom - egyszerűen a szervezetem újra a korábbi vitálanyag hiányos állapotba kerül, hiszen a táplálékaink már messze nem tartalmazzák a sejt szinten szükséges tápanyagot, biofotont, így újra fáradékony leszek. Ezt gyorsan igyekszem kompenzálni."

****

Szalai Tamás - Budapest

"30 éves vagyok, 17 évesen diagnosztizálták nálam a szklerózis multiplex betegséget. Természetesen az orvosom azt mondta, hogy nem lehet gyógyítani, és hogy szedjek gyógyszert, hogy ne romoljon tovább az állapotom. Négy év múlva természetes gyógymódokat keresve elkezdtem fogyasztani az Aloe Verát. 4,5 évig havi 50-70 ezer forintomba került (a gél és még 9 db táplálék-kiegészítő, amit szedtem), de egy idő után már nem bírtam anyagilag. Egyre rosszabb állapotba kerültem, magamtól 10 percet tudtam menni, aztán pedig bútorról-bútorra támaszkodva vonszoltam magam. Édesanyám már fontolgatta a tolókocsi vásárlását... Ekkor hallottunk a WellStar mikroalgáról. Azonnal elkezdtem szedni, és állapotom szinte napról-napra jobb lett. Öt hónap fogyasztás után már ugrókötelezni is tudtam! Ma már egész nap rohangálok anélkül, hogy bármi bajom is lenne."

****

S. Klára - Dunakeszi

"2. típusú cukorbeteg vagyok. 14-15-ös vércukorszintem 3 hét szedés után 4-5 lett!!!"

****

Szalai Erzsébet - Budapest

"47 éves korom óta cukorbeteg vagyok, és mindenféle diéta ellenére 13 év alatt egyszer sem sikerült 14-15 alá vinni a cukorszintemet. Évek óta szedek rá gyógyszereket, de hiába. A fiam kezdte el szedni a Green Gold microalgát, és látva az ő eredményeit, én is elkezdtem. Hihetetlen, de 5 nap szedés után 5 lett a cukorszintem, és azóta is normális. Az esti gyógyszeremet már le kellett tennem, mert reggelente 4-es cukrokat mérek, és az már kevés... 13 éve nem ettem csokit, fagyit, sütit, de egy fél éve újra ehetek, persze csak módjával. Mellékhatásként az ízületi fájdalmaim teljesen megszűntek. A hajam sokkal dúsabb lett, a körmeimet újra meg tudom növeszteni, vidámabb, energikusabb, mozgékonyabb lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a készítményt!"

****

G. Gabriella

"A Green Gold Solar, Lunar termékeket használja 3 hónapja a 13 éves fiam, akinek hosszú éveken át kutya-macskaszőr allergiája volt. Sokféle terméket kipróbáltunk, nem keveset költöttünk, de sajnos eredménytelenül. Szeme mindig vörös volt, nem aludt, horkolt, tüsszögött. A nyári szabadságunkat a nagyszülőknél töltöttük, ahol az udvarban sok állat van, a lakásban pedig macska. A gyermekem mégis tünetmentes volt az ott töltött 2 hét alatt, és az allergia azóta sem jött vissza nála. Kamaszkori pattanásai a méregtelenítés hatására először még jobban előjöttek, aztán egy alapos kozmetikai tisztítás után szinte teljesen elmúltak. A Lunar segítségével kipihentebben ébred és a Genioval kombinálva jobban tud figyelni az órákon. A termékek részei lettek azóta az egész család mindennapi táplálkozásának. Épp most vagyok túl egy sikeres államvizsgán, az éjszakákba nyúló tanulás ideje alatt a Kineto - Genio keveréke nálam is bizonyított ! :-)"

****

B. Petronella

Kozmetikus lévén régóta tisztában vagyok azzal, hogy a külső szépséghez elengedhetetlen a belső megfelelő táplálása is. Szalonunkban mindannyian tapasztalhattuk barátnőm egészségének gyors javulását, arcának, hajának és körmeinek a gyökeres változását. Ennek hatására egymás után kezdtük beiktatni étrendünkbe az algakészítményeket. Az elmúlt 4 hónap alatt nem csak mi magunkon, hanem egyre több vendégünk is észre veszi rajtunk a változást. A mikroalgák nemcsak az egészségünknek, hanem az üzletünknek is jót tettek!

****

I. K.

Bár én egy másik cég aloe vera termékeit használom, és ajánlom, így "konkurencia" vagyok, mégis el kell ismernem, hogy az általam "gumibogyó szörp"-nek elnevezett Genio tényleg csodákra volt képes a vizsgaidőszakom alatt!

****

R. Erzsébet

"7 éve küzdök gyomorsavval, rengeteg savtalanítót szedtem az elmúlt évek során. Amikor ajánlotta a barátnőm, először nem akartam kipróbálni a "zöld löttyöt", de miután mindenhol azt olvastam, hogy a mikroalgának kiemelkedő a lúgosító hatása, gondoltam tényleg érdemes megpróbálni. 2 hét után már nem is emlékszem, mikor bántott legutoljára a gyomorsavam. Hihetetlen, de végre gyógyszer nélkül javulok. :-))) Csak ajánlani tudom mindenkinek a WellStar mikroalga termékeit. Sokkal energikusabbnak érzem magam, jobb a kedvem és a közérzetem, csökkent az étvágyam és jobban is alszom!"

****

"Vélemény a GENIO szörp hatásáról:

A ... csoportban 2 tanuló kapja 2007. október 15-e óta hétköznapokon naponta 2 x reggel és ebéd után.

István (BNO: F.71, mentális retardáció) hyperaktív gyermeknél pozitív változást figyeltünk meg. István nyugodtabb, simulékonyabb, feladatvégzésben alaposabb és kitartóbb. Hangulatingadozásai csökkentek, láthatóan jobban érzi magát társai között.

Orsolyára (BNO: F.71, mentális retardáció + Down-szindróma) szintén pozitívan hatott. Élénkebb, figyelmesebb, kitartóbb lett. Nyitottabbá vált környezete felé. Orsira jellemző, hogy saját világába elvonulva él. A szörp hatására ez a magába fordulás csökkent, egyre ritkábban fordul elő és kevésbé mély ez az állapot.

Szívesen adnánk a gyerekeknek továbbra is, hiszen csak pozitív tapasztalataink vannak.

Budapest, 2007-11-27.

Pongrácz Mária - osztályfőnök, gyógypedagógus
Tölgyesi Klára - nevelőtanár"

****

G. Beáta (28 éves)

Én hiperaktivitásra innerlight-ot alkalmaztam, de nem igazán vált be. Most a Wellstar Solar és Lunar alga alapú táplálékkiegészítőjét szedem, illetve a Genio-t iszom. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok és sokkal jobban is alszom :)

****

B. Klári és László

"Vegetáriánusok vagyunk. Férjem hosszú ideje, én pedig négy éve nem fogyasztok húst. Jól érzem magam így a bőrömben, de mindig aggasztott a gondolat, hogy nem kap meg mindent a szervezetünk, ami szükséges. Ezért időnként vásároltam vitaminokat, de nem tudtam melyikből mennyit egyek, változó volt a különböző termékek összetétele. Elvileg a szójában sok minden megvan, amire a szervezetnek szüksége van, de engem nagyon felfújt, ezért nem eszem. Mivel sok mindent kipróbáltam már, eleinte bizalmatlan voltam a wellstar termékek iránt is, de így utólag be kell vallanom, hogy érdemes volt kipróbálni. Jó a közérzetem, nem fúj fel, teljesen természetes a feldolgozási folyamata, és ebben valóban benne vannak a szükséges vitaminok, nyomelemek és sok más is, amik a vegetáriánus étrendünkből eddig hiányoztak. Ami a közérzetemet illeti, valahogy erősebbnek érzem magam. Egyszóval javasolni tudom csak minden zöldség-imádónak!"

****


Szenyán Ildikó

Eléggé örökmozgó, energikus típus vagyok, de az utóbbi időben már nekem is túl sok volt a napi feladatok ellátása. Rendszeresen előfordult velem, hogy állva és ülve is elaludtam a kimerültségtől. Most biztos sokan mondják, hogy persze, tudni kell, hol a határ. Ám azzal is sokan fognak velem egyetérteni, ha azt mondom, hogy nagyon sokszor alakul úgy a napunk, hogy bár mi jól terveztünk, mégis becsúszik egy előre nem látható, és azonnali megoldást kívánó feladat. És ez akkor is így van, ha nekem szerencsére már nincs más főnököm, csak én magam.

Egy barátom kóstoltatta meg velem egy igencsak fárasztó napon előbb a Kineto-t majd a Genio-t. Egyszerűen nem akartam elhinni, amit éreztem. Végre képes voltam úgy befejezni a napot, hogy még késő este is tökéletesen működött a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges kreativitásom, és jutott energiám egy kis csevejre is, anélkül, hogy egy mondat közepén elaludtam volna. A Lunár pedig valóban pihentető és regeneráló alvást biztosított a nap tökéletes befejezéseként. Reggelire a kedvenc shake-m mellé a Solar bőséges energiával indította el a napom. Amióta pedig az Imune kapszulát használom, még náthás sem voltam. Az elmúlt sok év alatt egyre jobban "beleszerettem" ezekbe a termékekbe, és nem múlhat el a napom nélkülük.

Főállásban végzett webszerkesztői munkám mellett - mint táplálkozási és életmódtanácsadó - több cég termékeit használom, és ajánlom. Nap mint nap érzem, csoda történik velem, a családom tagjaival, és a hozzám fordulókkal is. Elsősorban az emberek érdekeit tartom szem előtt, és csak másodsorban az általános vélekedést, és szabályt, mely nem ajánlja több cégben a tevékenykedést. Én így vagyok kerek egész. Fantasztikusan érzem magam, és nagyon örülök, hogy most még többet tehetek az emberek egészségéért és jólétéért.

Egy agyvérzés és egy szívinfarktus után nem csak az egészségem, vitalitásom köszönhetem annak, hogy pár éve mertem életmódot váltani. Fokozatosan letettem a gyógyszereim, átálltam a természetes táplálékok alkalmazására, szponzoraim segítségével abbahagytam az önsajnálatot, és képes voltam optimistán, aktívan újrakezdeni az életem. Ma már csak itthon dolgozom - azt, amit szeretek, azokkal, akikkel érdemes -, és a családi boldogságot is munkám során fedeztem fel újra :-)

További WellStar terméktapasztalatokat olvashat >>> ITT <<<

Olvasson el néhány sajtóban megjelent mondatot, sajtóvisszhangot:

DER SPIEGEL

2000/34 szám
"Az a tény, hogy a halak húsa gazdag az oly sokat dícsért zsírsavakban, egyszerűen annak köszönhető, hogy algákkal táplálkoznak..."

F.A.Z. - Institut

2000/09 szám
"...A mikrolagáknak különösen magas a fehérjetartalma...gazdagok vitaminokban, antioxidánsokban és olyan egészségfokozó zsírsavakban, mint az omega zsírsav"

Geo Explorer

2001/04 szám
"Zöld csodaszer"

Totally Integrated Automation

Praxis Biotechnologie: 2001/04
"A mikroalgák gazdagok vitaminokban, létfontosságú aminosavakban, zsírsavakban és ásványi anyagokban. Az emberekre gyakorolt egészségfokozó hatást tulajdonítanak nekik."

ARD-Tanácsadó: Egészség

2002/01. szám
"...az édesvízi mikroalgák igen gazdagok létfontosságú zsírsavakban, nyomelemekben (pl. szelén és magnézium) továbbá minden fontos vitaminban... az édesvízi algák teljesértékű tápláléknak számítanak"

"A tudományos eredmények értéktelenek, ha nem társul hozzájuk a lélek nemesedése..."

Az Ön számára összegyűjtött információk csak akkor tudnak hasznosulni, ha időt szán megismerésükre. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint egészségi állapotunk 27 százalékban a genetikától, 19 százalékban a környezeti ártalmaktól, 11 százalékban az egészségügyi szolgáltatásoktól és 43 százalékban a táplálkozástól és életviteltől függ. Vagyis, nem mindegy, hogy mit, hogyan és mennyit eszünk.

A betegségek jelentős többsége a normális sejtműködés zavara. Bizonyos esetekben, pl. "autoimmun" problémáknál az algakomplex csak kiegészítő megoldásokkal lehet hatékony. Aki beteg, menjen el az orvoshoz. Aki nem szeretne beteg lenni, vagy egészségre vágyik, fogyassza az algakomplexet.

Az orvos kezel, a természet gyógyít

Tudta-e Ön, hogy eddigi fogyasztóink mindegyikénél 1-2 hét után csökkent vagy normalizálódott a korábbi 170-220-as (szisztolés) vérnyomásértékük?

Tudta-e, hogy fogyasztóink nagy részénél lecsökkent az éhségérzet, ezért többségük az első 2-4 hét alatt 4-9 kg-ot fogyott??

Tudta-e, hogy energiaitalainkat például még komoly szívinfarktuson, vagy agyvérzésen átesett betegek, (mint pl. én) is fogyasztják, gond nélkül?

Folytathatnám a sort az izületi problémák, a cukorbetegség vagy az allergia esetén szerzett jó tapasztalatainkkal. És meg is teszem, ha Önt érdekli.

Dönteni nem tudok Ön helyett, de szívesen szolgálok további részletekkel,
ha érdekli egy szebb jövőt, jobb egészséget jelentő lehetőség.

Hozza harmóniába a testét! Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Amennyiben kérdései volnának, mielőtt rendel, vagy szeretné a segítségemet kérni a megrendeléshez,
hívjon, írjon, szívesen segítek!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank