Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

KINETO - Natural Body Power - 100% természetes vitál ital

A 21. század intelligens energiaitala
Az energiaforradalom

Természetes fizikai energia, dinamika, tettvágy és libidó egész napra!


Az aktuális akciókról> ITT < olvashat!

Hosszan tartó, magas energiaszintet biztosító, 100%-ban természetes, ízletes energiaital. Sportolóknak és mindenki másnak, akiknek szüksége van teljesítményének maximumára. Kombinálja a természet legértékesebb energiahordozóinak hatóanyagait.

Korábban soha nem volt az ember annyira igényes, annyira aktív, annyira megterhelt, mint a mai életben. Korábban sohasem volt annyira sürgősen szüksége energiára, mint napjainkban.

Az energia italok piacát jelenleg olyan termékek uralják, amelyek elsősorban koffeint, cukrot és még számtalan káros anyagot tartalmaznak. Rövid időre felpörgetnek, hatásuk elmúltával pedig még alacsonyabb energiaszintre esünk vissza. Mindemellett károsítják a szervezetet, és többnyire hízlalnak.

A Kineto-ban lévő összetevők hatásai egyedül is rendkívüliek, együttes kombinációjukban pedig forradalmiak!

 • Guarana - dél-amerikai növény. Évszázadokkal ezelőtt a tupi indiánok fedeztél fel. A növények közül a legtöbb koffeint tartalmazza, amely azonban nem terheli meg a szervezetet, mint a kávéban található koffein! Azok, akik nem fogyaszthatnak koffeint, a guaranint (a guarana természetes koffeinjét) fogyaszthatják. Nem tartalmaz izgatószert. Nagyon erős energetizáló hatású, ezt az energiát azonban fokozatosan adja le, nem egy nagy löketként, mint a kávé, vagy a szintetikus energiaitalok! Bioenergiájával növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, lassítja a pulzust, csökkenti az étvágyat, növeli a szexuális vágyat és hatékony hangulatjavító szer. Segíti az emésztést, és a bélműködést is, aktivizálja a zsírbontást.

 • Spirulina - a "zöld erőmű". Ez a mikroalgát a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének tartják. Több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, vitaminokat, nyomelemeket, enzimeket, amelyek a szervezet számára elengedhetetlenek a megfelelő működéshez. Magas az esszenciális aminosav tartalma. (Az aminosavakból épülnek fel a fehérjék. Ezek kitűnő energiaadók.)

 • L-Carnitin - a Carnitin felelős a zsírsavakból nyert fizikai energiáért, ezért a Carnitint a leghatékonyabb "zsírégetőnek" tekintik.

 • Schizandra - titokzatos gyümölcs Kínából. Sokoldalú hatása van: fiatalító szerként, a testi és a szellemi jó közérzet harmonizálójaként használják. Nagy hatása van a szexuális kiteljesedésre és a vitalitásra.

 • Citrusfélék - a bennük található nagy mennyiségű természetes C-vitamin erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan fontos szerepe van a rák, a szív-érrendszeri betegségek, az emésztőszervi megbetegedések és a fertőzések ellen.

 • Japán zöld tea - jól ismert energatizáló növény. Védelmet nyújthat a rák és a fertőzések ellen, általános közérzetjavító hatása közismert.

 • Feketebodza - vitamindús növény a népi gyógyászatban régóta jelentős a szerepe. Bőven tartalmaz C-vitamint, B1-, B2-, és B6-vitamint, továbbá káliumot, foszfort és vasat, amelyekre a szervezetnek szügsége van a gyorsított energiafolyamatokhoz.

 • Mate - dél-amerika cserje, főzete kíméletes, de hatékony energetizáló, a test és a szellem kimerültsége ellen hat. Rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz. Erősítő italként, természetes fogyasztószerként használják.

 • Gyömbér - évezredek óta használják energietizáló ételként. Rendkívül jó hatása van a lelki kiegyensúlyozottságra, az immunrendszer erősítésére.

 • Csalán - "a gyógynövények királynője". Kiváló hatása van a lélekre, vértisztító, fogyasztó hatású gyógynövény. Serkenti az agyműködést, csökkenti a fejfájást, kiegyensúlyozza a lelket, hatékony a reumára.

 • Gyermekláncfű - vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal, enzimekkel segíti a szervezet optimális működését.

Egy palack sűrítményből megközelítőleg 6 liter ízletes szörp állítható elő! Nem kell több kávé és más káros energiaital! Egy kombináció, amely felébreszti az Önben szunnyadó energiatartalékot.


Az aktuális akciókról> ITT < olvashat!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné, igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank