Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

Hogy szeretne élni 1év, 5év, 10 év múlva?

"Csak annak van elég ereje a cselekvéshez, akinek bátorsága van az álmodozáshoz!"

Mindannyian vágyunk egy olyan jövedelmező elfoglaltságra, amivel elérhetjük céljainkat, megteremthetjük önmagunk számára az anyagi biztonságot, hogy ne kényszerből kelljen munkát végeznünk, hanem azzal foglalkozhassunk amit szeretünk, ami örömet okoz... A megfelelő jövedelem mellett egyre nagyobb jelentőséggel bír a munkaidő és szabadidő harmonikus arányának megteremtése is. Az alkalmazotti vagy a hagyományos vállalkozói létben szinte lehetetlen jó pénzkeresetet elérni úgy, hogy közben a munka és a szabadidő közötti is optimális egyensúly legyen.

Bizonyára ábrándozott már arról, hogy egyszer körbeutazza a világot, megveszi álmai autóját, beköltözik egy gyönyörű kertes házba, több szabadideje lesz, amit a családjával és a barátaival tölthet.

Aztán elkezdett gondolkodni, hogy mindezt hogyan is valósíthatná meg. De mindezidáig vagy energiája, vagy pénze, vagy épp szabadideje vagy mersze nem volt ahhoz, hogy végre a saját lábára álljon, s valóban tegyen is valamit saját életéért.

Igen, könnyebb azt mondani, hogy nekem erre nincs elég időm, pénzem, netalán merszem, s könnyebb belesüppedni saját problémáinkba, s elpanaszolni azt a szomszédnak, munkatársnak, vagy bárki másnak.

Kezdjen el inkább a saját céljaiért és álmaiért dolgozni! Vállaljon felelősséget Önmagáért!

Az egészség, a biztos jövő és a személyes szabadság megfizethetetlen kincsek,
de elérhetőek, amennyiben hajlandó is tenni érte!

WellStar GmbH & Co. KG. Bemutatom Önnek azt a céget, mely nem trendek után kullog, hanem inkább megalkotja azokat. Nagy sebességgel terjeszkedő piacon működik, dinamikusan fejlődik, megragadja a technika adta lehetőségeket, figyelembe veszi a szakértői előrejelzéseket, és az EMBER-t állítja a középpontba.

Érdekli, hogy hogyan lehet most reális esélye anyagi jólétének megteremtésére,
saját és embertársai egészségét és jólétét szolgálva?

Olvassa el:
Wellstar - Christian Wiesner Network President:
Pénzügyi szabadság az 5E Vision segítségével!

A Wellstar filozófiája rendkívül tiszteletre méltó: Egy egészséges, egészségtudatos Európát akar felépíteni. Célja, hogy ne csak a gazdagoké legyen az egészség, hanem mindenkié, vagyoni helyzettől függetlenül. Egy teljes körű megoldást nyújt az emberiségnek, egy olyan új biológiai rendszert, ami az orvos szakértők szerint talán végre hosszútávú megoldást jelenthet az emberiség számára.

"A Wellstar egy újfajta együttműködési forma egy közös vízió elérésére. Egészséget és biztos megélhetést mindenki számára. Tisztességet az emberi kapcsolatokban. Etikát az üzleti élet bonyolításában. Egyértelmű törekvést arra, hogy a lehető legjobbat adjuk."

A WellStarnál olyan emberek dolgoznak egymással karöltve, kiknek egyetlen cél lebeg a szeme előtt : hatékony és etikus módszerekkel vásárlók és partnerek számára egy olyan jövőt lehetővé tenni, melyben megvalósíthatják egészségről, szabadidőről és biztonságról szövögetett álmaikat. A Wellstarról bővebben > ITT < olvashat.

A siker nem a véletlen műve! A Wellstar a modern kommunikációs technikát ötvözi a leggyorsabban növekvő és ezáltal a legjövedelmezőbb wellness piaccal. Egyedülálló lehetőséget biztosít az E-networking révén a hálózatépítésre és a termékértékesítésre. Elismert, több évtizedes tapasztalattal rendelkező csúcs színvonalú oktatók segítik Önt és csapatát az értékesítés, irányítás és áruismeret területén.

A WellStar Vitality Social Network üzlete egy új mérföldkő. Az interneten keresztül folyó kereskedelem mára a mindennapok szerves része lett, a Social Network rendszerek a leggyorsabban növekvő üzleti trendnek számítanak a világon. Iwiw, Facebook, XING, MySpace vagy Twitter oldalak aktuális 500 milliós felhasználói száma az előrejelzések szerint kevesebb, mint 12 hónapon belül a duplájára fog emelkedni, és előreláthatólag több, mint 2 milliárdan fognak Social Network-ben profillal rendelkezni, sőt, sokan vélhetőleg többel is. A Wellstar és a Webstar a közösségek kommunikációját a személyes ajánláson alapuló üzlettel és az internetes árukereskedelemmel köti össze.

Most felépítheti saját ügyfél és partnerhálózatát, és kiemelkedő jövedelemre tehet szert, akár otthonról, munkája vagy tanulmányai mellett is! Az Ön feladata az egyedülállóan kiváló, szakértők és fogyasztók által bizonyítottan jótékony hatású készítmények megismerése és megismertetése. Nem kell a termékek árusításával, szállításával, raktározásával, a könyveléssel vesződnie, ezeket elvégzi a Wellstar a szerződött partnerek támogatásaként, díjmentesen.

A jól kialakított marketing stratégiának, a kipróbált, működő koncepciónak köszönhetően, kötetlen időbeosztással európai szintű jövedelemre tehet szert rövid idő alatt. A sikert egy remek, jó hangulatú, egymást segítő csapat és természetesen a szorgalom biztosítja. A mellékjövedelemként - heti néhány órai munkáért kapható néhány száz Euró, vagy az intenzív munkával megszerzett több ezer Euró ugyanúgy elérhetőek, mint a hozzájuk tartozó karrier címek, céges autó, utazás.

A WellStar 2003 óta számos európai országban működik, de 2020-ig Európa összes országában jelen lesz!

Ön is részese lehet ennek a nagyszerű jövőnek!

Mi, magyarok - talán életünkben előszőr, különleges helyzetben vagyunk. Cégünk vezetősége a magyarokban bízik, és a magyarokon keresztül akarja eljuttatni a cégét Európa minden országába, mert már bebizonyítottuk, hogy ha megbecsülnek minket, akkor igenis hajlandóak vagyunk keményen dolgozni. Nem csak Magyarországon, de a környező országokban is ismerősök, rokonok, üzletfelek vesznek minket körül. Aki most ezek közül megérti, hogy csak rá kell bólintania egy csodás lehetőségre és következetesen kitartóan dolgozni, abból bármelyik európai  országban - visszavonhatatlanul - milliomos lesz!

És Ön lehet az, akivel ezt közösen elérhette!

Bizonyosodjon meg róla, hogy ez nem csupán ígéret! Minden héten, egy webkonferencia előadás keretében megismerheti termékeinket illetve a karrier és a juttatási rendszerünket. Jelentkezzen be előre a megadott telefonszámon vagy e-mailben, hogy biztosítsuk helyét a webkonferencián.

Személyes találkozót is kérhet. Amennyiben telefonon nem tud velem kapcsolatban lépni, kérem, hogy e-mailben írja le kérdését, kérését és rövid időn belül válaszolok.

Induljon el az egészséghez és a jóléthez vezető úton!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank