Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

IMUNE ReNewLife - Fordítsa vissza az idő kerekét!
Nutrigenomikai egészségvédő élelelmiszer > sejtfiatalítás > egészséges, hosszú élet.

Jelenlegi tudásunk szerint senki sem élhet örökké, de az elmúlt évek epigenetikai kutatásai azt igazolják, hogy megfelelő életmóddal késleltethető szervezetünk sejtszintű öregedése. Az örök életnél ugyanis is sokkal fontosabb, hogy idős korunkban is minél tovább maradhassunk egészségesek és aktívak.

A génjeinket hordozó DNS (dezoxiribonukleinsav) molekula hosszú szálai kromoszómákba tekerednek össze, melyek végein található, sokszorosan ismétlődő szakaszok a telomerek vagy telomérák. A DNS stabilitását adják azáltal, hogy a rendszeres sejtosztódási folyamat során bekövetkező másolódásnál védik a kromoszómát a töredezéstől, sérüléstől. (Ahogy például a cipőfűző végére erősített műanyag védőkupak meghosszabbítja a cipőfűző élettartamát.) Minél többet osztódik azonban egy sejt, annál jobban kopnak a telomérák, és amikor a hosszuk a kritikus szint alá csökken, a sejtkárosodás és sejtelhalás elkerülhetetlen. A sejtek pusztulása eredményezi aztán a szövetek, majd a szervek működésképtelenné válását.

A telomeráz enzim képes újból meghosszabbítani a telomérákat, megfiatalítani a sejtjeinket, azaz meghosszabbítani a sejtjeink élettartamát! A belső óránk lassabban jár, sőt akár vissza is fordíthatjuk az óramutató járását!

A telomérák és a telomeráz enzim felfedezéséért, és az ezekkel kapcsolatos úttörő kutatásokért a 2009. évi orvosi Nobel-díjat három tudós, Elizabeth Blackburn, Carol Greider és Jack Szostak kapta megosztva.

A telomeráz enzimet kódoló gén szervezetünk valamennyi sejtjében megtalálható, csak inaktív állapotban van.

Az Astragalus membranaceus, ismertebb nevein a csüdfű, illetve baktövis egy gyógyhatású növény. Kivonata a hagyományos kínai orvoslás történetében több ezer éve ismert, fő összetevője a Cycloastragenol, amely telomeráz aktiváló.

A sejtek anyagcseréjének melléktermékeként szervezetünkben szabad gyökök jönnek létre, túlzott mértékű felszaporodásuk rombolják a sejtstruktúrát, ami betegségek kialakulásához vezet, és az öregedés folyamata is felgyorsul.

A szabad gyökök okozta oxidatív károsodás antioxidánsok bevitelével csökkenhető. Antioxidánsok például az A-, C-, és E-vitaminok, hatékonyabb antioxidánsnak számítanak a fitonutriens karotinoidok és flavonoidok, a Haematococcus Pluvialis algából származó asztaxantin pedig az egyik legerősebb antioxidánsnak számít a világon.


A modern tudomány állítása szerint egyetlen egy erős összetevőnél sokkal fontosabb, hogy antioxidánsok széles választéka álljon rendelkezésünkre, amely antioxidáns hálózatként működik.Az Imune ReNewLife kapszula erőteljes teloméra javító és sejtfiatalító összetevőkkel rendelkezik, kétféle koncentrációban kapható.

IMUNE ReNewLife

20 mg Cygloestragenol napi adaggal (2 kapszula, egyenként 10 mg / nap) 40 éves kor felett

Kiszerelés: 60 kapszula/doboz

IMUNE ReNewLife Premium

40 mg Cygloestragenol napi adaggal (2 kapszula, egyenként 20 mg / nap) 40 év feletti személyeknek, vagy olyanoknak, akik dohányzás, alkoholfogyasztás, vagy lelki eredetű stressz következtében fokozott szabadgyök terhelésnek vannak kitéve.

Kiszerelés: 60 kapszula/doboz

Az Imune ReNewLife kapszula organikus és 100%-ban természetes növényi összetevői, mint az Astrallagus, a Chlorella és Spirulina mikroalgák a kíméletes szárítási eljárásnak köszönhetően életben maradnak, és megőrzik aktivitásukat.

- Asztaxantin - az antioxidánsok rocksztárja, 6000 x erősebb a C-vitaminnál. Az antioxidáns szuper ereje a Spirulinából és Chlorellából származik.

- Polifenolok - a természet öregedésgátló csodafegyverei, legyőzik a gyulladást.

- Epigallocatechingallat (EGCG) - a zöldtea titkos összetevője, ativálja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát.

- D-vitamin - az anti-aging multitalentum, megelőzi a csontritkulást, a depressziót és a gyulladásokat.

- Spirulina Platensis mikroalga - a tengerek superfood-ja. Több, mint 3.000 különböző vitamint, enzimet, antioxidánst, aminosavat, növényi fehérjét, gamma-linolsavat és természetes Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz.

- Chlorella Vulgaris mikroalga - a tengerek superfood-ja. Méregteleníti a sejteket, megszabadítja őket a testben felhalmozódott, a táplálékkal felvett és környezeti méreganyagoktól.

Fordítsa vissza az idő kerekét a sejtfiatalító kapszulával!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné, igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.