Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

Green  Gold Imune

Nagyobb vitalitás, jobb erőnlét, erősebb ellenálló képesség! Kiváló egészség!


Részletekről és akciókról> ITT < olvashat!

Korunk sokféleképp emészti erőinket, legyen az munka, család, sport, egyéb tevékenység. Ezekhez a kihívásokhoz most különleges segítségben részesül a négy legértékesebb mikroalga típusból: a Haematococcus Pluvialis, a Spirulina Platensis, a Lithothamnium Calcareum, és a Chlorella Vulgaris mikroalgákból összeállított új termékünkkel.

A Green Gold Imune vitális anyagösszetétel egy átfogó 3-fázisú hatómechanizmusra épül: Először a Chorella segíti a testét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől.

Ezt követően a Spirulina és a Lithothamnium rekordmennyiségű, 4000 vitális anyaggal látja el szervezetét és felkészíti a mindennapi igénybevételre. A folyamatot végül a természetes asztaxantin koronázza meg, melyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legjobb védőpajzzsal látja el sejtjeit az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

1. Fázis: Sejtisztítás
A Chorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.

2. Fázis: Sejttáplálás
A Spirulina és a Lithothamnium algák a rekormennyiségű 4000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.

3. Fázis: Sejtvédelem
A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes asztaxantin - a legerősebb ismert antioxidáns - első osztályú sejtvédelmet biztosít.

Kiváló hatékonysága tudományosan bizonyított.

Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik. A szabad gyökök megámadhatják a test sejtjeit. Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időbn, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, izületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.

Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodását elkerüljék - mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne - a természet "antioxidáló hadsereget" hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismerebb antioxidánsokhoz az A és a C vitamint, valamint a béta-karotint-t számítjuk. A karotinok csoportjához tartozó asztaxantin - amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek - világszerte egyedülálló szerepet játszik. Egyes kiváló antioxidánsok, mint páldául a C vitamin adott körülmények között - mikor semlegesítik a szabad gyököket - maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteket, azaz "prooxidatívvá" válnak. Az asztaxantin-nál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A természetes asztaxantin:
- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C vitamin
- 550-szer erősebb, mint az E vitamin

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik "prooxidatívvá", így gond nélkül fogyasztható.

Legújabb termékünk a Green Gold IMUNE teljeskörű védelmet biztosít, mivel többek között Haematococcus Pluvialis algából nyert természetes antaxantint is tartalmaz!!!

Az ISO 9001 "certifikált termesztés" biztosítja a rendkívűl magas, tartósítószer mentes, természetes minőséget.

A Green Gold IMUNE termékről készült kisfilmet >>> ITT <<< megnézheti.

Kiszerelés: 180 kapszula / doboz

Árakról és akciókról> ITT < olvashat!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné, igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank