Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

Professzionális szépségápolás
Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását!

BYAS Sensation System - BYAS Bionic Youth Activating System
Ébressze fel a bőrét, fiatalodjon hetek alatt!
Természetesen gyengéd, rendkívül hatékony - szike és injekciók nélkül!
Arcfiatalító és feszesítő világszabadalom!

A BYAS bőrápolórendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is.
Írjon, hívjon az éppen aktuális akció részletekért!

A BYAS rendkívül hatékony, egymással összhangban lévő hatómechanizmust egyesít: Egyrészt egy microcomputer vezérlésű kézi gépet, a Byas Face Lifter 3-t, amely az iontoforézis által az értékes hatóanyagokat azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttatja, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, és ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el. Háromféle iontoforézist alkalmazó programmal, 2 féle EMS programmal és kétféle rádiófrekvenciás programmal rendelkezik. Másrészt a bőrgyógyászatilag tesztelt speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumokat és krémeket, amelyek az egyedülálló 3-fázis-hatórendszernek köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak egymással.

Termékek:

BYAS Face Lifter 3 (BYAS Sensation Face Lifter)
A Byas Face Lifter 3. szériája egyedülálló, innovatív kézi gép, amely tökéletesen alkalmazkodik bőre igényeihez. Háromféle iontoforézist alkalmazó programmal, 2 féle EMS programmal és kétféle rádiófrekvenciás programmal rendelkezik. Az iontoforézis, és az EMS programok a mikrovibrációs folyamatokkal párhuzamosan dolgoznak. Az összesen 21 program a professzionális, rendszerként végzett kezelés maximumát kínálja bőrének. Kényelmesen, kíméletesen, hatékonyan, a saját otthonában végezheti el az arcának megfelelő kezeléseket. Gondoskodhat róla, hogy a toka és az arcon megjelent zsírpárnácskák eltűnjenek, és a természetes arckontúrok újra megjelenjenek. A kötőszövet kollagén rostjai összehúzódnak, ezáltal a bőr feszesebbé válik. A kisebb ráncok eltűnnek, a nagyobbak veszítenek a mélységükből, a bőr újra rugalmassá és feszessé válik, valamint visszanyeri elvesztett volumenét. Az arc izmai célzottan erősödnek és épülnek. A teljes arckontúr feszesebbé válik. Nincs többé ránc, nincs többé toka!

Iontoforézis: az arcbőr mélyebb rétegeinek tisztítása és táplálása
EMS: elektromos izomstimulálással az arc izmainak erősítése, formálása Rádiófrekvencia: arcbőr feszesítése 500 kHz-től 1 MHz-ig terjedő frekvenciával
Mikrovibráció: az arcbőr sejtkötegeinek mélymasszázsa

Nők és férfiak is használhatják!

Ára: 255.700.-Ft


BYAS Face Intense Forming Gel - exkluzív arcformáló gél 75 ml
Kifejezetten a Byas Face Lifter 2 (Byas Sensation Face Lifter) készülékhez kifejlesztett, speciális összetevőket tartalmazó gél. LIPOrelease szövetformáló vörösalga tartalmú és egy, a zsírpárnák lebontását effektíven elősegítő aminosav összetétel rendkívül hatásos kombinációja. A szövetformálás terén sztárnak számító, tiszta koffeinnel összevetve intercelluláris (sejten belüli) szinten majdnem kétszer olyan erősen akadályozza a zsírok lerakódását (lipogenézis) és szintén majdnem kétszer olyan stimulálóan hat a zsírlebontó folyamatokra (lipolízis).

Ára: 8.700.- Ft


BYAS Groomster
A világ első szabadalmazott hi-tech szépségápoló készüléke, amely a "Sonic Micro Circulation" technológiát és az Ionoforézis szépségápolási technológiát olyan rugalmas és vezetőképes sörteszálakkal kombinálja, amelyek a forradalmi és egyedülálló "Ionto-FLEX" anyagból készültek. A Byas Groomster lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek tisztítását és méregtelenítését, valamint a rendkívül aktív hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe juttatását - otthoni kezelések keretén belül, a szépségklinikákhoz hasonló színvonalon. A Byas Groomsternek 5 iontoforézises programja van, 2 arckezelő és 3 testkezelő program: arc tisztító, arc ápoló, test tisztító, test ápoló, és test tápláló. Az összes programon belül 3 intenzitás szint választható.

Ára: szettben kapható

BYAS Ionto-Sonic Deep Clean & Detox Face Mousse 100 ml
Professzionális mélytisztító hab arcápoláshoz. A Byas Groomster készülékkel a szennyeződések és a metabolikus hulladékok által megkötött pozitív töltésű vízmolekulákat a bőr mélyebb rétegeiből a bőrfelszínre hozhatjuk a negatív iontoforézis segítségével. Ezzel egy időben a mélytisztító hab negatív töltésű aktív összetevői beépülnek a bőrbe. Ez visszaadja a bőr nedvességét, amit a tisztítás során elveszített. A Byas Groomster Ionto-FLEX rostjai a "Sonic Micro Circulation" technológia segítségével mozognak. Ily módon a környezeti szennyeződés, az elhalt bőrsejtek, a smink, faggyú és baktériumok káros kombinációját, ami a bőr felszínén képződik, hatékonyan eltávolíthatjuk.

Ára: 31.680.- Ft


Használja a bőrgyógyászatilag tesztelt BYAS algás szérumokat és krémeket, hogy arcbőrét
fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltse meg!

BYAS Purifying Detox Serum 50 ml

A bőr mélytisztítását és méregtelenítését elősegítő antioxidatív szérum. Láthatóan tisztább és érezhetően simább lesz bőre.
Összetevők: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Hydrolized Collagen, C12-15 Pareth-12, Triethylene Glycol, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Parfum, (Fragrance), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Benzoic Acid, Methylisothiazolinone, Methylchlorosiothiazolinone, Methylbenzoat, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal.

Ára: 22.100.- Ft

A BYAS Rejuvenating Supreme Serumot három különböző hyaluron szérum váltotta fel, amelyek a különleges, bimolekuláris molekulaszerkezet mellett egy további, nagyon effektív hatóanyag összetételt is tartalmaznak, mivel mindannyiunk bőrének személyre szabott ápolásra van szüksége.

BYAS Hyaluron Serum-Regular 50 ml

Hyaluronsav fiatalabb bőr részére (29 éves korig). Hidratáló, regeneráló, öregedésgátló (anti-aging, fiatalító) szérum, mely segít visszanyerni bőre rugalmasságát a mélyebb bőrrétegek hatékony ellátásával. Nagyobb arányban tartalmaz nagy molekulákat és kisebb arányban kis molekulákat. Ezen felül: tocopherolból, prolinból argininból, alaninból, szerinből álló speciális aminosav komplexum, amely jelentősen segít a szabad gyökök ellen folytatott harcban, és ezáltal megelőzi a kollagén idő előtti leépülést.

Ára: 31.500.- Ft

BYAS Hyaluron Serum-Advanced 50 ml

Hyaluronsav igénybe vett bőr részére (30 - 49 év között). Hidratáló, regeneráló, öregedésgátló (anti-aging, fiatalító) szérum, mely segít visszanyerni bőre rugalmasságát a mélyebb bőrrétegek hatékony ellátásával. Közepes arányban tartalmaz nagy és kis molekulákat. Ezen felül: tetrapeptidek speciális kombinációja, amely jelentősen segít a ráncok csökkentésében, és ezáltal gátolja az öregségi foltok kialakulását.

Ára: 33.500.- Ft

BYAS Hyaluron Serum-Premium 50 ml

Hyaluronsav idős bőr részére (50 éves kortól). Hidratáló, regeneráló, öregedésgátló (anti-aging, fiatalító) szérum, mely segít visszanyerni bőre rugalmasságát a mélyebb bőrrétegek hatékony ellátásával. Kisebb arányban tartalmaz nagy molekulákat és nagyobb arányban kis molekulákat. Ezen felül: ACE-vitaminok speciális kombinációja, amely segít a sejtosztódás fokozásában, mivel ez az életkor előrehaladtával lelassul.

Ára: 35.500.- Ft


BYAS Galvanic Lift

Egyedülálló szérum, segítségével úgy veheti fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben, hogy közben megőrizheti arca kifejezőképességét is. Rendkívül hatékonyan ellátja a bőrt nedvességgel, és azt hosszú ideig meg is őrzi, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét. Feszes és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Világszerte exkluzív módon, csak a BYAS számára elérhető, galvanikus formulát foglal magába, amely többek között az értékes SYN-AKE összetevőt tartalmazza. A SYN-AKE kiemelkedő ránctalanító tulajdonságát a Swiss Technology Award díjával méltatták.

Főbb összetevői: galvanikus keresztkötéses hyaluronsav, galvanikus SYN-AKE, galvanikus abszcizinsavak, galvanikus ceramidok

Ára: 38.000.- Ft

BYAS Galvanic High Intense Peeling mask 15 ml
Galvanikus mélyhámozó maszk, amely amely 20 perc alatt képes regenerálni a bőrt. Megszünteti a bőr szürkeségét, a pórusok növelése nélkül csodálatosan friss, bársonyos bőrt eredményez.

Ára: 41.300.- Ft

BYAS Galvanic Eye Lift mask 15 ml
Galvanikus mély maszk a szem környékére, hogy újra friss és fiatal tekintete lehessen. Láthatóan megfiatalítja szem kontúr körüli területet, eltűnteti a sötét karikákat, zsákokat, és csökkenti a szürkéssárga színelváltozást a szemek alatt. Megakadályozza a bőr természetes szétesését a szem körül, rendkívüli hatékonysággal újítja meg a szem környéki bőrt.

Ára: 41.300.- Ft


BYAS MPST Eye Lifter 3 - szemránckezelő
A BYAS Eye Lifter 3. szériája az MPST iontoforézist és MPST mikrovibrációt egy kis készülékben egyesíti, amellyel kényelmesen, saját otthonában végezheti el a kezeléseket. Az ionizált speciális hatóanyagok rendkívül gyengéden és mégis hatékonyan kerülnek be a bőrbe. Természetesen és kíméletesen tisztítja, ápolja, feszesíti az érzékeny szem körüli bőrterületet. Hatásos a szem alatti karikák eltüntetésére, a készülék három oldalról simítja a szemkörnyéki mimikai ráncokat, enyhíti azok mélységeit, miközben értékes hatóanyagokkal töltik fel azokat. Pozitívan ionizált exkluzív BYAS hatóanyag-komplexum (7 ml), amely bimolekuláris hyaluronsavból, és a kiváló minőségű, öregedésgátló hatóanyagként számon tartott Gatuline-ból áll. Gyorsabb, tartósabb, egyszerűen nagyszerű használat, azonnal látható eredmény!

Ára: 41.300.- Ft

BYAS MPST Eye Lifter 3 - szemránckezelő utántöltő 7 ml
A táskában könnyedén elférő, ezáltal bármikor használható szemránckezelőhöz utántöltő is kapható, így még gazdaságosabban tehet szert vonzó tekintetekre.

Ára: 9.570.- Ft


BYAS Face Ionto Cream - Day - Women 50 ml
Byas Ionto-Sonic Seal & Protect Face Day Creme - Egyedülálló ionizált nappali arcápoló krém, amely valóban bejut a bőr mélyebb rétegeibe, és ezáltal megerősíti a bőr védőpajzsát és selymesen puha érzést kölcsönöz bőrének egész nap. Erősítse meg bőre védőpajzsát erőteljes csúcshatóanyagokkal, mint például Early Boost, Perfection Peptide P7, PhytoCellTec Alp Rose vagy Recelline, hogy bőre a nap folyamán jobban ellenálljon az oxidatív stressznek, szabadgyököknek, és az UV-sugárzás okozta bőröregedésnek. A bőrápolás tökéletes lezárása napközben az üde és ragyogó bőrért.

Ára: 22.080.- Ft

BYAS Face Ionto Cream - Night - Women 50 ml
Byas Ionto-Sonic DNA Rejuvenate & Repair Face Night Creme - Egyedülálló ionizált éjszakai arckrém Juvinity-el, amely valóban eléri a bőr mélyebb rétegeit és bőrét hosszan tartó fiatalsággal tölti fel. A klinikai tesztek igazolják, hogy hogy a Juvinity "a hosszan tartó fiatalság őrzőjeként hat". A telomérek hossza megmarad, a sejtek élettartama meghosszabbodik, a DNA védett az oxidatív károsodástól. Tökéletes éjszakai regeneráció hogy reggel tündöklően üde arcbőrrel ébredjen.

Ára: 22.080.- Ft

BYAS Face Ionto Cream /Men 24 50 ml

Byas Ionto-Sonic DNA Rejuvenate & Repar 24 H Face Creme - férfiak számára. A kozmetikai készítmények igazi mesterműve, egy termékben egyesít majdnem mindent, amit a hölgyek élvezhetnek a BYAS Face Ionto nappali és éjszakai krém kezelések által. A krém hatékony minőségi összetevői pozitív töltésűek és a Byas Groomster különleges Ionto-FLEX anyagból készült sörtéivel a bőr mély rétegeibe juttathatjuk pozitív iontoforézis segítségével. Kifejezetten a férfiak bőrápolási szükségleteihez lett kifejlesztve. Ezáltal segít meggátolni a borotválkozás okozta irritációkat, mint például a borotvapenge okozta égető érzés, és megakadályozza, hogy a bőr elveszítse nedvességét. Különösen a borotválkozás utáni használatkor a bőr védetté, üdévé és lágyabb tapintásúvá válik, és sokkal egészségesebbnek látszik. Hatóanyagai aktívan hatnak a szemkörnyéki ráncokra, intenzív hatása öregedés gátló, tápláló, hidratáló és bőrfeszesítő.

Ára: 22.080.- Ft


A videóban Debreczeni Zita, a Byas magyar arca és Rendes Rahel, a WellStar Bőr- és szépségápolási trénere, a Chanel és a Christian Dior sminkes tanácsadója beszél a BYAS arcápoló rendszerről.

Ne verje magát felesleges költségekbe olyan krémek miatt, amelyek csak a bőr felsőbb rétegeiben hatnak, mialatt a mélyebb rétegekben a bőr alulról jövő, célzott tisztitást, hidratálást és táplálást igényel. Száműzze a szépészeti megfontolásai közül a művi beavatkozás vagy kémiai kezelés gondolatát is. A Byas ápolórendszerrel rövid időn belül megtapasztalhatja a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat.

BYAS HAIR COMPLETER - Egyedülálló hajterápia
Keltse újra életre a haját a BYAS segítségével!
A világ első szabadalmazott professzionális Home Beauty Hi-Tech hajápoló rendszere

Kattintson a képre és megismerheti az egészséges, szép haj titkát!

BYAS BODY LIFTER - BYAS Perfection System
Technológiai világszabadalom célzott zsírcsökkentésre
Professzionális alakformálás, egyszerűen, garantáltan, természetesen!

Kattintson a képre és megismerheti a sztárok és hírességek karcsúságának titkát!

Legyen természetesen szép! Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja bőrét!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné, igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank