Főoldal Zöld csoda Termékek Rendelés Tapasztalatok Webstar Karrier Kapcsolat

Forradalmi alakformálás

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!
Olvassze le a kilókat, tüntesse el a narancsbőrt!
A sztárok és hírességek karcsúságának titka már Önnek is elérhető!

BYAS - Perfection System
Professzionális alakformálás, egyszerűen, garantáltan, természetesen!

Technológiai világszabadalom célzott zsírcsökkentésre, bőr feszesítésre

A WellStar International egy egyedülálló és forradalmi technológiai világszabadalma, amely mindenkinek hatékonyan segít a nem kívánatos és bosszantó kilók ellen folytatott harcban. A Byas Body Lifterrel és a szabadalmaztatott MPST technológiának (Multi Pro Synchron Technology) köszönhetően néhány hét leforgása alatt mindenki elérheti az áhított súlyt. Leolvadnak a kilók, a problémás területekről is eltünnek a zsírpárnák, megszüntethető a narancsbőr.

A Byas Body Lifter készülék három rendkívül hatékony, egymással összhangban lévő programja: 1, Rádiófrekvenciás technológia (ultrahang) 2, EMS technológia (elektromos izomstimuláció) 3, Mikrovibráció (microvibrácio, mélymasszázs)

A BYAS Body Alakformáló rendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is.
Írjon, hívjon az éppen aktuális akció részletekért!

BYAS - Perfection System Set termékei:

BYAS MPST Body Lifter 2 - BYAS Perfection Body Lifter 2 - microcomputer vezérlésű kézi gép
Nők és férfiak is használhatják!

5 új Hi-Tech technológia, 6 különböző program, 6 testfelület, 3 intenzitás szint. Egyszerű, biztonságos, kényelmes, korszerű, hatékony alakformálás, a több mint 100 féle testreszabható programmal. Rádiófrekvencia, EMS és mikrovibráció, folyamatos bőr hőmérséklet mérés, automatikus kimenet szabályozás, az akkumulátoros tápellátással akár 90 perces kezelések is könnyedén elvégezhetőek bárhol!

A Byas Body Lifter nemcsak a hatékony súlycsökkentésről gondoskodik, hanem a makacs, hosszú éveken át bosszúságot okozó, problémás területekkel is segít leszámolni. A kezelés tökéletes lezárásaként kisimítja és feszesíti a súlyvesztés következtében kialakult felesleges bőrt, és ezáltal gondoskodik teste fiatalos és feszes megjelenéséről.

Ára: 255.700.- Ft

BYAS Body Forming Gel - exklúzív testformáló gél 150 ml

Kifejezetten a Byas Body Lifter készülékhez kifejlesztett, speciális összetevőket (LIPOrelease Active complex) tartalmazó bőrfeszesítő gél, amely a mélyebb rétegekben hatva nagyban hozzájárul a makacs zsírpárnák leolvasztásához és a narancsbőr (cellulit) eltüntetéséhez.

Ára: 12.900.- Ft

BYAS Body Transformation Shake 500 g

A korábban kapható Viewty LC továbbfejlesztett változata, turbó zsírégetés, jo-jó effektus nélkül. A kazein aminosav komplex az egész éjszaka folyamán segíti a zsírégetést, miközben a természetes ballasztanyagok megelőzik az "éjszakai éhezést". A többkomponensű fehérjék gondoskodnak a fokozott anyagcseréről, alacsony szénhidrátfelvétel esetén, védik a fogyás során az izmokat a leépüléstől. A shake rendkívül hatékonyan fejti ki a hatását a Byas Body XRL8 kapszulákkal kombinálva.

Főbb összetevők:
Casein, Multi-component Proteins WPC80 + MPC (több komponensű proteinek)

Ára: 21.900.- Ft

BYAS Body XLR 8 kapszula 60 kapszula

A korábban kapható Viewty Caps továbbfejlesztett változata, a CLA konjugált linolsav aktiválja a zsíranyagcserét, csökkenti a zsírsejtekbe jutó zsír mennyiségét, különösen a problémás területeken (has, csípő, comb), egyben nő az izmok aránya. Az Omega-3 és Omega-6 esszenciális telítetlen zsírsavak kombinációja a termogenezis segítségével gyorsítja a zsírégetést, védik az izmokat, megakadályozzák a bőr öregedését, hozzájárulnak a feszes és fiatalosan rugalmas bőr megőrzéséhez. A Body Transformation Shake-el kombinálva bámulatos alakformálás érhető el.

Főbb összetevők:
CLA, Omega 6 és Omega 3

Ára: 12.900.- Ft

A BYAS Alakformáló rendszer (BYAS - Perfection System) biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Karcsú test, fiatalos kontúrok, feszes bőr - Legyen természetesen szép!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja bőrét!

Professzionális alakformálás, egyszerűen, garantáltan, természetesen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné, igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

KAPCSOLATFELVÉTEL


Oldal elejére

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2008.

Google PageRank